Szállítási információk

A megrendelt termék(ek) kiszállítását a WidgetsLine Kft. partnerei, a Express One Hungary Kft. és az MPL végzik. Cégünk munkatársai minden elvárhatót megtesznek, hogy a termék adatlapján feltüntetett szállítási határidőket megtartsák és a csomag mielőbb Önhöz érkezzen. Több termék rendelése esetén a hosszabb szállítási határidő a mérvadó. Amennyiben kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy írjon a hello@atomking.hu címre.

A csomagja a megrendelése visszaigazolását követően – a termékek rendelkezésre állása esetén – 2 munkanapon belül szállítás alá kerül.

Megrendelésének feladásakor az Express One és az MPL is értesítést küld Önnek, melyben megad minden az Ön számára lényeges információt. A házhozszállításainkat az Express One végzi. Így a rendelt csomagot valós időben követheti, hogy éppen merre van. Lehetősége van az előre megadott címet a szállítási nap előtt módosítani, az időpontot megváltoztatni. Illetve a maximális rugalmasság érdekében a futárt is elérheti közvetlen telefonszámán keresztül az Express One esetében.

Megrendelését az Express One a feladástól számított 2 munkanapon belül kézbesíti Önnek, vagy értesítést hagy a kézbesítés sikertelenségéről.

Sikertelen kézbesítést követően a csomag az Express One munkatársai által megjelölt csomagponton további 5 napig megőrzésre kerülnek, mielőtt azt visszaküldenék a címzettnek (WidgetsLine Kft.).

Utánvétes fizetés választása esetén készpénzben egyenlítheti ki az utánvét összegét! Egyes Csomagpontokon, illetve Posta Pontokon akár bankkártyával is megteheti ezt. Kérjük, az utánvét  bankkártyás kiegyenlítési lehetőségét ellenőrizze a kiválasztott csomagpont esetében.

Megrendelését személyesen is átveheti 2225 Üllő Faiskola utca 6. szám alatti irodánkban, a rendelés visszaigazolása után, előre egyeztetett időpont esetén.

Szállítás/fizetés díjtáblázat

Házhoz szállítás
Átutalással / Bankártyával 1490 Ft
Utánvéttel 1490 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft